De Tubantia Kieswijzer is online

De Twentsche Courant Tubantia heeft de kieswijzer voor de Hof van Twente online.

Met een totaal van 220 gemeenten is het de grootste regionale stemhulp ooit.

In de zaterdag 24 februati gelanceerde Kieswijzer geeft u uw mening over de stellingen in uw gemeente, kunt u ze direct vergelijken met de meningen van de partijen en krijgt u na afloop overzichtelijk gepresenteerd of u veel overeenkomsten heeft het Gemeente Belangen Hof van Twente. U hoeft dan niet  alle partijprogramma’s door te worstelen om te weten wat de standpunten van de partijen zijn.

Omdat Tubantia samenwerkt met het Algemeen Dagblad, BN DeStem, Brabants Dagblad, De Gelderlander, Eindhovens Dagblad, PZC, De Stentor en Het Parool is de Kieswijzer beschikbaar in maar liefst 220 gemeenten in Nederland. Daarmee is het de grootste regionale stemhulp ooit.

In tegenstelling tot veel andere stemhulpen is onze Kieswijzer mede tot stand gekomen dankzij onze lezers. Door middel van enquêtes onder die lezers hebben we gepeild welke onderwerpen er spelen in de diverse gemeenten in ons verspreidingsgebied. Die onderwerpen hebben onze verslaggevers vervolgens gebruikt bij het maken van de stellingen.