Coby Titshof

Mijn naam is Coby Titshof en ik woon in Delden. In 1992 ben ik lid geworden van Pro Delden omdat ik het belangrijk vond, en vindt, betrokken te zijn bij, en me in te zetten voor de samenleving. In 1994 werd ik raadslid, eerst voor Pro Delden en, na de gemeentelijke herindeling, voor Gemeente Belangen.

Binnen beide partijen heb ik mijn betrokkenheid bij de kwetsbare mensen in onze gemeente vorm kunnen geven door me in te zetten voor goed onderwijs, voor goede zorg en voor een goed sociaal beleid. Dit vanuit de overtuiging dat iedereen op een passende manier moet kunnen deelnemen aan de samenleving. Niemand hoort aan de kant te staan, iedereen hoort er bij. Naast mijn raadswerk ben ik o.a. actief als telefonisch hulpverlener bij Sensoor en voorzitter van de Stichting Ieder Kind een Instrument.

Met name het werk bij Sensoor brengt me in contact met mensen met de meest uiteenlopende problemen op het gebied van eenzaamheid, fysieke en psychische gezondheid maar ook armoede en schuldenproblematiek. Deze gesprekken zijn voor mij ook een belangrijke input voor mijn raadswerk omdat ze een goed beeld geven van de problemen die er spelen en mij sterken in de overtuiging dat er nog heel veel te doen is. Daar zal ik me, zo lang ik kan, voor blijven inzetten.

Tel: 06 57580606